Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Αυτοκινητόδρομος Ε65: Προχωρούν τα έργα, προχωρούν και οι πληρωμές Δημοσίου42,85εκ.ευρώ πλήρωσε πριν απο λίγες μέρες το Υπουργείο Υποδομών την παραχωρησιούχο "Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε" για τα έργα στον Ε65. Πρόκειται για την 7η καταβολή της Χρηματοδοτικής Συμβολής του Δημοσίου με το συνολικό ποσό που έχει καταβάλει το Δημόσιο από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα να φτάνει τα 324.581.133 ευρώ.

         Τα ποσά αυτά αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστηημα σε συνδυασμό με τον τραπεζικό δανεισμό προκειμένου το έργο να επιταχυνθεί και να φτάσει στην ολοκλήρωση. Μέχρι σήμερα τα έργα έχουν φτάσει σε πρόοδο λίγο κάτω από το 80%, μόλις 8 μήνες πριν την προγραμματισμένη παράδοση τους στην κυκλοφορία.

            Αυτό σημαίνει πως στους επόμενους μήνες η πρόοδος θα πρέπει να ξεπερνά το 2%. Η θερινή περίοδο βοηθά σε αυτό καθώς μέχρι τον Οκτώβριο-Νοέμβριο οι καιρικές συνθήκες είναι καλές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα έργα πάνε με πολύ καλούς ρυθμούς ενώ και στο επίπεδο των απαλλοτριώσεων έχουν σχεδόν μηδενιστεί οι εκκρεμότητες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου